Post by poypresetenal on Feb 16, 2022 4:30:07 GMT 3
------------------------------------------
▶▶▶▶ Modern War Choppers: Shooter ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Modern War Choppers: Shooter IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ mod veľa kryštálov ▞▞▞
▞▞▞ Modern War Choppers: Shooter 2022 version ▞▞▞
Po stiahnutí zlyhala žiadosť alebo niečo také
Ľutujeme, toto bolo skontrolované
Ghatia
My Restaurant Cooking Home アーケード ltt
Táto hra je nudná, grafika je nízka a nie je taká, ako vyzerá.
Modern War Choppers: Shooter ஆக்ஷன் hpvs
Je to ako mix medzi "Battle Copters & World of gunships!" Čakal som na novú bojovú bojovú hru PVP! Celkom slušné, ale keby tak niekto dokázal zopakovať ovládanie letu gyroskopom, ako v C.H.A.O.S.
Modern War Choppers: shooter アクション zdh
Najlepšie
Chytený grafický dizajnér
Myslel som, že táto hra bude zábavná, ale je oneskorená a nemôžem prejsť úrovňou 2
Hra ani sladká ma vôbec
Páči sa mi tá hra, je taká pekná, že grafika je taká epická a je skutočná.
Je to zábavná hra, helikoptéry sú veľmi pomalé a rakety sú prebité, pretože svetlice nefungujú, takže nemá zmysel míňať čas na ich modernizáciu a peniaze na ich odieranie, okrem toho, že je to dobrá hra, stále si myslím, že by tam mala byť hladina. arény na úrovni 1 ľudia hrajú s ľuďmi na úrovni 5, vysoké úrovne, hrajú s vysokými úrovňami, to isté som povedal v lietadle, ktorú ste vytvorili vy
je to velmi dobra hra.
Boaten John
Veľmi zlá aplikácia😠😠😠😠😠😠😠 😫😫😫😫😫😫😫😫😫😫😫😫😫😫😫😫😫😫😫😫😫😫😫😫
Dobrá hra priatelia
páči sa mi táto hra
Pekná hra
je to naozaj pekné
Bol to pekný zážitok
Mám len 2 problémy tejto hry 1. Vždy mešká 2. Opustím ma až po vstupe do hry Myslím si, že je to len môj tablet, ale myslím si, že je to hra
Nefunguje správne
Jeho odpadky
Je tu jeden problém s hrou je, že keď si stiahnem túto hru, internet ide veľmi pomaly, keď ostatné aplikácie a hry idú pekne
🚁🚁🚁🚁🚁🚁🚁🚁🚁🚁🚁
Super
Hlúpa hra.
veľmi pôsobivá grafika a hrateľnosť, ale treba vylepšiť funkciu mierenia... pridať pohyblivé joystiky.. vytvorte samostatné tlačidlo na zrýchlenie/nadol.. spravte užívateľsky prívetivé ovládanie.. Páči sa mi koncept hry👌
Skvelá podobnosť so skutočným lietaním..neznášam, keď vás hry vycvičia na skvelé remeslá a potom vás začnú na tom najhoršom..poďte chlapci, ak máte dobrú hru, zarobte si $ skvelými a lepšími misiami..tieto dostanú starý rýchlo.. Ďakujem
Sakra!! Táto hra je naozaj úžasná!
Pekná hra a dobrá grafika
Najhorší vývojár hry tvoje id ktokoľvek nahlási jedno kliknutie a máš ban ..paramant..😡
Najlepšia hra
Nie je to offline hra. Keď nie ste pripojení, môžete akurát tak...
Toto je skvelá hra, baví ma to
Je to pekná hra na akčný mod
Túto hru nehrám, ale myslím si, že je to dobrá hra, takže dávam 4 hviezdy
Je to dobrá hra 😍
Devsing
odpad
Ovláda pomalú odozvu.
Myslím si, že je to skvelá hra so skvelou grafikou, ale dohadzovanie je slabé a tímový zápas smrti končí deathmatchom, takže používam svoju štartovaciu helikoptéru proti hráčovi s prémiovou helikoptérou úrovne 20 a navyše to bude jednoduché. hráč nie je pre neho veľká výzva, si brat, hra jet, ktorá je oveľa lepšia, je to deathmatch s 10 a viac rovnocennými hráčmi, čo je skvelé a zábavné, pri tej zostanem.
Dobrá hra
Mám nejaké problémy so sťahovaním a inštaláciou vašej aplikácie (som si istý, že je to len môj telefón) Nepokúšam sa stiahnuť vašu hru, som si istý, že je to naozaj úžasná hra, ak máte nejaké informácie o tom, ako aby ste to napravili, kontaktujte ma
Modern War Choppers: Shooter ஆக்ஷன் hpvs
Je to na hovno, že sa hra ani nestiahne
skvelé