Post by poypresetenal on Feb 16, 2022 4:21:14 GMT 3
------------------------------------------
▶▶▶▶ Crazy Diner: Cooking Game ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Crazy Diner: Cooking Game IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ без реклами ▞▞▞
▞▞▞ Crazy Diner: Cooking Game 2022 version ▞▞▞
Забавлявах се, но след това рекламите започнаха да излизат от нищото в началото получих награди за това, но не, вече не, така че две звезди
Обичам играта, но когато изтегля следващия ресторант, играта започва да има проблем. Зареждаше се, но нямаше напредък. 0% за почти час
Това е забавна игра, но бих искал опция да закупя зеления тиган за 0,99 цента, където е неограничен за два до 3 дни. Беше много по-забавно с него.
Харесвам играта като цяло, но всичко, което можете да направите, е да събирате жетоните. Гадно е, че не можете да ги замените за скъпоценни камъни или допълнителни бонуси за играта. Планът за изтриване на играта.
В по-голямата си част това е забавно и нямам никакви проблеми. Като се има предвид, защо сте премахнали опцията за редактиране на вашия аватар? Моята беше тъмна кожа и пурпурна коса и след актуализация е бяла с червена коса и сини очи. Вече дори не мога да намеря менюто за промяна на аватара 😡😡😡
Забавно и предизвикателно на по-високи нива. Рекламите, приети за удължаване на играта, замръзват често, като целта е невъзможна за постигане без разширения. Трябваше да изляза/затворя играта и да се върна. Разширенията за игри изчезнаха, губейки животи на играта. Усеща се, че играта е предназначена да принуди да харчите, за да напредвате.
Добро е.
Играх играта, насладих се. Дойдох до ниво 75 плюс, щях да отворя 3-ти магазин, но СЕГА вече не мога да играя играта. Не ми позволява да играя повече. Опитах да деинсталирам играта и да я инсталирам отново, резултатът е същият. Не ми позволява да играя повече.
Уау, започнах да разбирам, че тази игра се опитва да мами.. Аз съм на ниво ресторант във Виетнам. Дори надстроих всичките си артикули, не успях, добре, използвам усилване, отново се провалих. Искаш да напусна играта ти, нали? Рекламите не се появяват във всеки рунд, няма начин да продължа напред, освен ако не платя, за да играя играта. Наистина разочарован, наистина трябва да промените настройката на играта, в противен случай е твърде трудно да стигнете до следващото ниво. Препоръчвате ли няколко бустера? Просто няма смисъл.
В крайна сметка ще трябва да похарчите пари, за да напреднете в играта. Можете да стигнете само дотук, след което сте принудени да харчите пари. Наградите не са достатъчни, за да продължите да играете. Деинсталиране. Разработчиците са алчни. Жалко, хареса ми да играя тази игра.
Харесвам идеята и показването на тази игра, но тези нива с "ограничено време" и клиенти бавно винаги са адски трудни, въпреки че след използване на артикулите или закупуване на диаманти, все още НЕ СПЕЧЕЛЯВАТ. ☹️ Доста ми писна да го играя и няма да го играя с дни и месеци, придържам се към други игри. Моля, направете нещо, за да го улесните, благодаря 🙏❤️
Пристрастяваща, забавна и приятна игра за игра, но невъзможна за продължаване в по-късни заведения за хранене, без да харчите истински пари! Постоянни реклами истински кошмар! Почувствайте, че алчността на разработчиците е взела надмощие!
Рекламите са зашеметяващи.
Обичах тази игра до преди няколко дни. Сега всеки път, когато се опитам да гледам видео в играта, за да удължа нивото или да пропусна надстройка, приложението ще се затвори и ще загубя животи и всички бонуси, които използвах на това ниво. Това наистина съсипа играта за мен, тъй като не мога да надграждам, следователно не мога да премина нивата, следователно не мога да напредвам в играта. Играх тази игра през цялото време и сега не мога да я играя.
Харесвам тази игра, играх я с майка ми, просто докато играех, продължавах да губя, не разбирах, така че какво се случи беше, че обслужвах всеки един човек, който искаше да има ред, отколкото аз загубих, но всички бяха доволни и не бяха тъжни, защото получиха поръчка, но аз загубих, защото не сервирах всички ястия и храна върху нея, които те искаха, но все още не работи, защото сервирах цялата храна, която искаха, но все пак загубих нечестно
Crazy Diner: Cooking Game Strategia nuub
Страхотна игра, докато телефонът ми не се счупи. Играта беше изтеглена на нов телефон, но загубих всички предишни нива, които играх. Всъщност няма да започна всичко отначало. Поддръжка за отговор: за съжаление нямам акаунт във Facebook, така че играта наистина е загубена.
Защо дори да имате монети, когато те са безполезни след надграждане на всичко. Нуждаете се от начин да добавите още диаманти или поне да използвате монетите, за да ви позволи да купувате неща, които да ви помогнат, вместо диаманти. Но предполагам, че това ще намали хората да купуват неща, което е 97% от това, за което наистина е приложението. Трябва да гледам 30-секундна реклама, само за да добавим още десет секунди. Да има смисъл.
Играта е страхотна, но имам проблеми със изтеглянето на други части от играта. Въпреки че връзката ми е стабилна, тя винаги е "изтеглянето неуспешно". Наистина обичам да играя играта, така че моля, поправете я.
Fruit Funny Blocks: አስቂኝ የፍራፍሬ ማገጃ እንቆቅልሽ bkj
Играта е много интересна супер е
Тази игра е забавна в началото, но много бързо ви дава цели, които не могат да бъдат постигнати без разходи. Например аз съм на ниво, при което трябва да обслужвате 20 клиента в рамките на срока. Разбира се, че много клиенти дори не влизат в магазина по време на този лимит :^), което ви принуждава да харчите реални пари, за да получите необходимия брой клиенти, за да надминете нивото или сте заседнали. Много такива нива. Не изтегляйте.
Обслужвам corn dogs от около 50 нива. Играта трябва да набере темпото и да се промени. Става скучно и повтарящо се да виждаш една и съща храна и сцена толкова дълго.
Crazy Diner: Cooking Game ยุทธศาสตร์ fps
Имам проблем с играта си...коледният подарък и други подаръци изчезнаха, след като напуснах сашими рая. Започнах да играя bento land и всички подаръци не се появиха дори след като поставих моите данни и играя повече нива
Процесът на възстановяване на живота, който отнема 30 минути, за да възстанови само 1 живот, е досаден, монети и скъпоценни камъни са трудни за получаване, измамата идва, когато почти завършите .. какво е това ах .... моля, направете нещо по въпроса, преди да деинсталирам това приложение
Вашата актуализирана игра от 19.01.22 има проблеми и не винаги разпознава кога е изтекло времето. Продължете да играете, докато не объркате нещо и след това, ако имате късмета да продължите или гледате реклама, тя ще се върне и ще се нулира. В този момент загубих награди поради грешка. Моля, поправете.
Незадоволително. В началото беше забавно, но мразя касичката. Трябва да купите, за да го отворите. Дори и да не сте купили касичката, диамантите автоматично отиват там. Гадно е. 🤦🤦🤦 Ако искате да спечелите много, трябва да похарчите много. Рекламите са разбираеми, но всеки път, когато надграждате, имате нужда от диаманти. Ако сте свършили или изчакайте, за да получите повече и ако направите това, шансовете за печалба са доста малки за повече надстройки, по-добра цена за артикулите, като по този начин "по-лесно" изпълнявате задачите. 😪😪😪
Харесвам играта, но рекламите се повтарят и има моменти, когато трябва да гледам реклама, която не мога да пропусна след всяко ниво, което правя. Не е забавно, когато играя бързо ниво и след това седя там за добри 30 секунди, понякога повече. Почти достатъчно, за да ме накара да деинсталирам. Това е само първи ден в тази игра и вече съм раздразнен.
Актуализациите правят играта по-лоша, а не по-добра. След това те предлагат/искат да ги оцените и позволяват само 5 звезди. 1-4 звезди се изпращат автоматично на имейл за обяснение на проблема без решение....не. Не питайте и се опитвайте да диктувате желания отговор.
Това е проста игра по отношение на структурата и от друга страна, за да надградите оборудването и храната, освен да платите, трябва да изчакате от 30 минути до 1 час, за да завърши надстройката. Всъщност не е нашето време да се наслаждаваме на игра.
Обичам предизвикателството на нивата. Моето оплакване е, че не винаги получавам наградата, която би трябвало да получа, когато гледам рекламите. Бях заседнал на едни и същи три нива повече от месец и без да харча $, не виждам как да ги премина.
В началото е по-забавно, но когато достигна нивото, толкова голям натиск, защото има гол, но целта всъщност не беше въпрос на моя резултат.
Много забавна игра